Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Graywoodin kartanon tapaukseen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake ilmoittautumisen ollessa auki. 

Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 2.4. ja sulkeutuu sunnuntaina 23.4. kello 24:00.

Ennen ilmoittautumista peliin, luethan huolella tänne nettisivuille kerätyn tiedon ja pohdit vielä soveltuuko peli sinulle. Tämän jälkeen täytä ilmoittautumislomake huolellisesti ja ajan kanssa. Mikäli sinulla herää arveluita tai kysymyksiä peliin, hahmoihin tai ilmoittautumiseen liittyen, pelinjohto vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostilla osoitteeseen larp@dreamwalk.fi

Pelin pelaajavalinnat suoritetaan anonymisoidusti, eli ilmoittautuneiden nimet piilotetaan pelinjohdolta valintaprosessin ajaksi sellaisen pelinjohtajan toimesta, joka ei osallistu pelaajavalintojen tekoon muuten. Kun pelaajavalinnat on ilmoittautumisajan sulkeuduttua kaikille hahmoille tehty, ilmoittautuneiden nimet paljastetaan ja pelinjohto tarkistaa vielä, että ilmoittautumisten yhteydessä ilmenneet toiveet ja rajoitteet eivät ole ristiriidassa pelaajavalintojen suhteen. Jos mitään esteitä valinnoille ei ole, pelaajavalinnat lyödään lukkoon ja kaikille ilmoittautuneille ilmoitetaan valinnoista sähköpostitse. Pelaajavalintojen ilmoittamisen yhteydessä valittuja pelaajia pyydetään ottamaan vielä erikseen vastaan pelaajapaikkansa ja vahvistamaan osallistumisensa peliin. Jokaiselle hahmolle pyritään löytämään ilmoittautuneiden joukosta myös varapelaajia mahdollisten peruutusten varalle. Pelaajavalinnat pyritään suorittamaan mahdollisimman pian pelin ilmoittautumisen sulkeuduttua 23.4.

Koska jokainen ilmoittautuminen käsitellään nimettömänä pelinjohdon toimesta, otathan nimettömyyden myös huomioon vastatessasi ilmoittautumislomakkeen kysymyksiin.

Kaikki ilmoittautuneet eivät todennäköisesti tule mahtumaan mukaan peliin. Pelaajavalinnat suoritetaan ilmoittautumislomakkeiden pohjalta pääteltyjen soveltuvuuksien pohjalta kullekin pelin hahmolle. Ilmoittautumisjärjestyksellä, kiinnostuksella sponsorilippujen maksamiseen tai alennuslippujen hakemisella ei ole vaikutusta pelaajavalintoihin.

Ilmoittautuminen on nyt: KIINNI
Ilmoittautuneet menevät varapelaajalistalle.
ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Peliin ja ilmoittautumiseen liittyvä GDPR:än mukainen rekisteriseloste on luettavissa täältä. Rekisteriselosteen määrittelemiin tietoihin on pääsy Pelinjohto-sivulla merkityillä henkilöillä. Mikäli pelinjohtotiimiin tulee muutoksia pelin järjestämisen aikana, pelaajille ilmoitetaan siitä erikseen ja Pelinjohto-sivua päivitetään sen mukaan.